FitLine-kosmetiikka

Terveempi, kauniimpi iho

Anti-aging tuotesarja

Me kaikki haluamme pitää ihomme kimmoisena ja vähentää iän mukanaan tuomia juovia, ryppyjä ja juonteita. Kun näyttää virkeältä ja hyvinvoivalta, on helpompi olla varma itsestään. Tästä syystä olemme kehittäneet FitLinen Anti-aging tuotteita ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja.

Anti-aging-sarjaan kuuluu viisi tuotetta:

  • 12h-aktiiviseerumi
  • päivävoide
  • yövoide
  • 4ever kosteusvoide
  • Ultimate young seerumi

Parhaan vaikutuksen saa käyttämällä tuotteita yhdessä ja pakkauksissa olevien ohjeiden mukaisesti.

Fitline 4everFitLine anti-aging yövoideFitLine Daycream
FitLine Med Q10 OxyRepair Face
Q10 Oxy Repair

Q10 Oxy Repair-sarja on tarkoitettu rasittuneelle, herkälle ja vaurioituneelle iholle. Tuotteisiin kuuluvat kasvovoide, vartalovoide, ja käsivoide ja Intensive -seerumi. Tämä ainutlaatuinen hoitosarja aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja tukemalla solujen uudistumista.

FitLine med Clear skin

Clearskin on säilöntäaineeton ja hajusteeton tasapainottava erikoishoitovoide, joka auttaa vähentämään ihon punoitusta ja epäpuhtauksia, saaden sen tuntumaan ja näyttämään sileältä, puhtaalta ja raikkaalta. Sen ainutlaatuinen koostumus vähentää ihon epäpuhtauksia, pehmentää kovettuneita kohtia ja ehkäisee uusien epäpuhtauksien muodostumista.

FitLine med Clear Skin
FitLine Med Active Gel
FitLine med Aktiivigeeli

FitLinen Aktiivigeeli. on rasvaton geeli, joka stimuloi verenkiertoa ja viilentää ihoa, vähentäen ärsytystä ja kiputiloja. Parhaan tuloksen saa, kun käyttää tuotetta yhdessä FitLine Nivelkunnon kanssa! Levitä tarpeen mukaan kerran tai useammin päivässä iholle haluttuun kohtaan kevyesti hieroen. Huomaat vaikutuksen nopeasti.

”Kauneus ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä”